Waikawa Beach

Situated on an east to west axis, this 115m² dwelling was designed with the view in mind, with skylights to bring light through the mono-pitch roof into the living spaces.  

The kitchen, dining and living space (with an open fire open) look out onto the eastern end of the dwelling, with a large roof canopy over the outdoor dining space. A boardwalk surrounds the dwelling and gives it access to the street, via a sweeping elevated pathway.

3D Schematic

The bedrooms are located along the southern elevation, along with the bathroom, laundry/mudroom with and an additional outdoor rinsing shower.

The dwelling is clad in a light vertical cedar which runs around the building from front to back, which is offset by the native wetland hedges surrounding the dwelling on all sides.

3D Schematic

No items found.